Statskogs spesialiteter

De flotteste naturopplevelsene

Vi i Statskog forvalter store deler av vår felles norske natur. Den forvaltes for hver og en av oss og for fremtidige generasjoner. Områdene strekker seg fra kyst til innland, fra dalbunner og til de høyeste fjell. Store skoger, karrig viddelandskap, innsjøer og tjern. Blant all denne flotte naturen ligger det noen perler som vi har lyst til å la skinne litt ekstra. Vi har valgt å kalle dem Statskogs spesialiteter.

2015 er Friluftslivets år og vi kan ikke tenke oss en bedre anledning for å vise fram alt som du er medeier i. Vårt slagord er: «Vi gir deg naturen». Nå har vi tenkt å virkelig ta oss selv på ordet og lanserer Statskogs spesialiteter – en samling av våre tolv flotteste naturopplevelser.

Kanskje er du en av dem som tenker at du skulle komme deg litt mer på tur, eller kanskje slo du nettopp sammen teltet etter ei uke i fjellet? Alle har forskjellige måter å benytte naturen på, men felles for de fleste av oss er at når vi først har kommet oss ut, angrer vi sjelden på at vi tok turen.

Vi håper at spesialitetene kan inspirere og motivere deg til å ta i bruk naturen. Kanskje finner du et område i nærheten av der du bor? Kanskje får du øynene opp for en lengre reise som du kan planlegge og glede deg til. Uansett om du er en dreven fjellvandrer eller om turen blir din første, håper vi at du finner noe som vekker lysten til å komme deg ut.

Sjekk alltid vær og føreforhold før du legger ut på tur. Besøk gjerne Fjelltjenestens Facebook-profil for oppdatert informasjon om forholdene i de nordligste spesialitetene.

God tur!

Turene